Setmana Cultural Cubelles. Què en saps de l'Agrupa?

Des de l'Agrupació de Balls Populars ens sumem a la Setmana Cultural Virtual que ha organitzat la Regidoria de Cultura amb la col·laboració de diferents entitats i agents culturals de Cubelles.

Entre el 23 i el 26 d'abril, publicarem un seguit de preguntes cada dia per veure què en sabeu i què recordeu. Animeu-vos a participar. Tireu de memòria, reviseu el llibre "20 anys. Agrupació de Balls Populars de Cubelles. 1996-2016", comenteu-ho amb la gent del vostre voltant. Demostra què coneixes de l'Agrupa i pel camí descobriràs històries de la seva gent.

Per nosaltres ha esta un repte i un desafiament emocional, sobretot en un moment com aquest on desconeixem quan ens tornarem calçar les espardenyes, escoltarem el toc de timbals i les gralles o olorarem la pólvora.

Anirem publicant la classificació dels punts, i al final del concurs, qui més punts tingui, guanyarà un pack de marxandatge de l'Agrupa. Si hi ha més d'un guanyador, us proposarem el desempat.

Dijous, 23 d'abril a les 11h, publicarem la primera bateria de preguntes. Podràs participar-hi fins el 27 d'abril a les 12h del migdia. T'animes? T'esperem!

Pots trobar el programa complet de la Setmana Cultural aquí.

Què en saps de l'Agrupa? Dia 1 (23 d'abril)

Què en saps de l'Agrupa? Dia 2 (24 d'abril)

Què en saps de l'Agrupa? Dia 3 (25 d'abril)

Què en saps de l'Agrupa? Dia 4 (26 d'abril)