Pensa, crea...i participa al 1r concurs per dissenyar la samarreta de l'Agrupa!

L'ABPC posa en marxa el 1r Concurs Popular del Disseny de la samarreta de l'ABPC de 2015. Segur que cada any, quan veus la samarreta de la Festa Major, et ve alguna idea al cap relacionada amb un possible disseny. Segur que més d'una vegada has pensat algun element que t'agradaria destacar. Segur que tens ganes que tots anem ben guapos amb aquesta idea que et ronda pel cap...doncs aquí tens l'oportunitat! 

A partir de l'1 d'abril i fins el 20 d'abril et proposem que ens facis arribar el teu disseny a través d'aquest concurs. Vinga va, no dubtem que tindràs grans idees! 

Les bases oficials queden publicades en aquesta web:

BASES DEL 1r CONCURS POPULAR DE LA SAMARRETA DE l'ABPC 2015

Objecte

L'Agrupació de Balls Populars de Cubelles (ABPC) convoca el ‘1r Concurs Popular del Disseny de la samarreta de l'ABPC 2015’. L’entitat vol fer partícips tots els cubellencs, estiuejants i visitants  de la vila del disseny de la samarreta de l’estiu 2015, el qual també podrà ser utilitzat per a altres elements de marxandatge de l’ABPC.

1. Participants

La participació està oberta a totes les persones físiques que compleixin o hagin complert 12 anys durant l’any 2015. La participació serà anònima.

2. Temàtica i elements indispensables del disseny

El tema del disseny serà l'ABPC i la Festa Major de Cubelles. És indispensable que aparegui representada l’ABPC i/o la Festa Major de Cubelles amb algun element. Al mateix temps, el disseny ha d’incloure les paraules “Festa Major Cubelles” , sense indicar l’any.

El disseny haurà d’estar pensat a 1 sola tinta. L’ABPC es reserva el dret a modificar els colors presentats a concurs (tinta i fons).

L’ABPC es compromet a conservar la signatura de l’obra, en cas que aquesta estigui inclosa en el disseny general. Si l’autor vol signar l’obra, haurà d’incloure la signatura al marge inferior dret del disseny.

El disseny ha d’estar pensat per estampar en una samarreta de màniga curta, editable en talla 3-4 fins a talla XXXL. En tots els casos, a l’estampació de les samarretes, l’ABPC incorporarà el logotip de l’entitat a la part superior de l’esquena.

L’ABPC es reserva el dret d’utilitzar el disseny guanyador per a altres productes de marxandatge.

3. Inscripció

Els participants hauran de presentar el disseny en format DIN-A4.

Els participants hauran d'entregar el disseny sense doblegar dins un sobre DIN-A4, al Despatx de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cubelles, al C/ Joan Roig i Piera 3-5 (horari: de dilluns a divendres de 8h a 14.30h, i els dijous de 17h a 19.30h).

A l’exterior del sobre hi ha de figurar “1r Concurs Popular del Disseny de la samarreta de l'ABPC 2015”. A la solapa del mateix sobre hi haurà de figurar el pseudònim de l’autor.

Dins aquest sobre s’hi haurà d’incloure un altre sobre més petit amb el pseudònim de l’autor escrit a l'exterior. A l’interior d’aquest sobre petit hi hauran de figurar les dades de l'autor de l'obra (nom i cognoms, data de naixement, telèfon i correu electrònic) per a poder contactar amb el guanyador en cas de ser escollit.

4.  Termini d'inscripció

Les obres participants es podran presentar entre el dia 1 d’abril a les 10h fins el dia 20 d’abril a les 22h.

5. Comunicació de l'obra guanyadora

El veredicte es farà públic el diumenge 26 d’abril a les 14.00h, coincidint amb la celebració del cercavila blanc i dinar popular de la 41a Setmana Cultural de Cubelles.

6. Jurat

El jurat estarà format per:

  • 1 membre de la junta de l'Agrupació de Balls Populars de Cubelles
  • 1 membre de la Comissió de Festes de l’Ajuntament de Cubelles
  • 1 dissenyador professional  

El jurat valorarà l’originalitat, la creativitat, la composició estètica i la temàtica de les obres.

7. Premis

El guanyador  rebrà un premi de 100 euros en metàl·lic i una samarreta emmarcada de l’ABPC amb el disseny guanyador.

L’ABPC es compromet a fer difusió i publicitat de l’obra guanyadora.

L’organització es reserva el dret de declarar el premi desert.

8. Disposicions addicionals

La participació en aquest concurs implica l'acceptació d'aquestes bases.