L’Agrupa busca nous integrants per completar les colles de Gegants, Bastons, Pastorets, Capgrossos, Panderos,Timbalets i Grallers

L’Agrupació de Balls Populars de Cubelles està treballant de cara a la nova temporada de sortides i actuacions, i busca balladors per completar diverses colles.

Actualment, les colles que tenen places vacants són les següents:

  • Timbalets petits:  nens i nenes de 8 a 12 anys.
  • Grallers: un o dos timbalers majors de 18 anys.
  • Gegants: nois i noies majors de 18 anys.
  • Bastons: nois i noies majors de 18 anys.
  • Pastorets: nens i nenes a partir de 9 anys.
  • Panderos grans: nens i nenes a partir d’11 anys.
  • Capgrossos: nens i nenes a partir de 9 anys, actualment la colla està dissolta.

Qualsevol persona interessada en formar part d’aquestes colles, pot inscriure’s a la corresponent llista a través del web www.abpcubelles.cat. L’accés a la colla es farà seguint rigorosament l’ordre d’inscripció a la llista d’espera.

En tots els casos, es demana disponibilitat per ballar a totes les sortides de Festa Major: 11 d’agost (assaig general), 14 i 15 d’agost. Al mateix temps, en el cas dels geganters cal disponibilitat per actuar durant la Trobada de Gegants que es celebra durant la Festa Major Petita, el 30 de juliol. També és necessari que tinguin disponibilitat durant els actes de la Setmana Cultural.

En paral·lel, cadascuna de les colles s’organitza lliurement per assajar, alhora que al llarg de la resta de l’any hi ha la possibilitat que es faci alguna actuació en esdeveniments de Cubelles o alguna sortida fora del municipi. És important que les persones que s’inscriguin per entrar a alguna de les colles amb places vacants tinguin el màxim compromís possible en els assajos i sortides.