El llibre dels 20 anys de l'ABPC veurà la llum el 22 d'abril

L'esdeveniment, emmarcat en els actes de la 43a Setmana Cultural de Cubelles, serà la primera ocasió per veure el llibre, redactat durant l'últim any i mig per Joan Pujol, Anna Morcillo, Gemma Sánchez i Xavi Toscano, amb pròleg de Joan Vidal. 
 
Al llarg de gairebé 300 pàgines, el llibre repassa la trajectòria de l'entitat, amb especial atenció als precedents de principis dels anys 90 i a l'esclat d'activitat que ha viscut durant l'etapa més recent. Tot plegat, acompanyat d'un ampli recull fotogràfic, entre el qual s'hi inclouen, per primer cop, els àlbums de fotos oficials de colles fetes per Antoni Pineda i Montse Torrado els anys 1997, 2002, 2011 i 2017 (aquestes últimes, veuran la llum per primera vegada amb la publicació del llibre).
 
L'edició d'aquest llibre significa finalitzar un projecte impulsat per la Marta Blanch i en Joan Pujol. Després del traspàs de la Marta, diversos membres de l'Agrupació de Balls Populars de Cubelles s'hi van sumar per fer-lo realitat. Per aconseguir-ho, ha estat indispensable la col·laboració de les desenes de persones que van implicar-se en el procés de micromecenatge, així com també el suport de l'Ajuntament de Cubelles i de l'impremta Índice SL.
 
Dissabte 22, després de la presentació, els mecenes podran recollir les seves recompenses i el llibre es posarà a la venda per a tothom qui desitgi adquirir-ne un exemplar al preu de 15€.