Acord de col·laboració entre l’Agrupa i el Xam

L’Agrupació de Balls Populars ha arribat a un acord de col·laboració amb ACTUA SCCL amb la intenció d’oferir places a diferents  colles a joves i infants de la seva cooperativa.

El conveni, amb una vigència d’un any però prorrogable si les dues entitats ho consideren, preveu oferir places a les colles de timbalers petits, pastorets i panderos. Aquestes opcions poden variar cada any segons les necessitats de l’Agrupació.

ACTUA SCCL és una cooperativa d’iniciativa social que té l’objectiu de realitzar activitats vinculades en l’educació social i l’accés a les oportunitats socials de totes les persones, i en aquest cas concret, de joves i infants.

En aquest cas, a Cubelles, la seva obra la duen a terme mitjançant el Xam (Xarxa d’acompanyament del Municipi del Consell Comarcal del Garraf) que s’ubica a les instal·lacions del Centre Social.

De moment, el conveni de cooperació s’ha concretat amb la incorporació d’una dels infants a timbalers petits, però esperem que aquesta col·laboració es pugui ampliar a les altres colles.