La Junta de l’ABPC finalitza la seva tasca i anuncia que no renovarà de cara al proper mandat

Des de la Junta de l’Agrupació de Balls Populars donem per acabat el nostre mandat i anunciem que no es ens presentarem a la re elecció. Així ho vam anunciar als socis de l’entitat durant la darrera assemblea extraordinària, celebrada a principis de mes, coincidint amb la valoració interna de la Festa Major. D’aquesta manera, vam recordar que el proper 30 de novembre es compleixen quatre anys des de l’elecció de la Junta actual i, tal com marquen els estatuts, s’haurà complert el mandat.

Tot i existir la possibilitat de presentar-nos a la re elecció, la Junta actual hem valorat la possibilitat de repetir candidatura per continuar al capdavant de l’Agrupa o bé donar per finalitzada la tasca i deixar pas a nous grups. Un cop valorats els pros i contres, el grup actual de la Junta hem decidit plegar com a conjunt i facilitar l’entrada d’una nova Junta, que s’haurà de constituir a l’Assemblea Anual Ordinària del mes de desembre.

El motiu principal de la nostra decisió és la sensació d’haver culminat un període de feina que va molt més enllà dels darrers quatre anys. Tot i que oficialment el grup actual hem capitanejat l’entitat des del novembre de 2012, el cert és que bona part dels integrants de la Junta hi treballem des de fa molt més temps. El nucli actual hem empès l’entitat des de, com a mínim, l’any 2010. Des d’aleshores i fins ara, celebrem l’evolució que ha tingut l’Agrupa en diversos aspectes: creixement exponencial de socis gràcies a la continua creació de colles, evolució dels actes de la Festa Major i regularització tot el sistema de llistes d’espera, etc. Mirant enrere, estem segurs que hi ha moltes coses que haguéssim pogut fer millor, però també estem convençuts que hem aportat tot allò que podíem per tirar endavant l’entitat.

Reunió imminent d’una nova candidatura

Després d’aquests anys de feina, doncs, creiem que és bo i necessari que hi hagi gent nova que agafi les regnes de l’ABPC. L’aire fresc sempre és positiu, i segur que l’entrada d’una nova Junta servirà per iniciar una etapa engrescadora plena de nous projectes. D’aquesta manera, la Junta sortint animem a tothom qui tingui ganes de formar un nou grup per gestionar l’entitat a que presenti les seves propostes.

A dia d’avui, un reduït grup de persones ja ens ha comunicat el seu interès per crear una nova Junta. El mateix grup demana la participació de més persones que (a títol individual o en grup) vulguin afegir-se a aquest nou projecte. Per parlar sobre la presentació d’aquesta candidatura, es celebrarà una reunió a finals del mes de setembre. Tothom qui vulgui assistir-hi, pot comunicar-ho a l’Agrupa a través del correu electrònic (abpcubelles@gmail.com).

 

Cubelles, setembre 2016,

Junta ABPC.